/ / Kā dzēst grupu VKontakte

Kā dzēst grupu VKontakte

Jūs varat izdzēst VKontakte grupu tikai teorētiski. Lai to izdarītu, mums ir jānoņem visi dalībnieki no tā un pilnībā jāierobežo uzņemšana. Citas metodes nedarbojas, jo pat tad, ja tā ir tukša, šāda grupa formāli pastāv jebkurā gadījumā. Daļēji tas ir ērti, jo radītājs jebkurā laikā var atjaunot savas darbības. No otras puses, ja ir nepieciešams pilnībā likvidēt sabiedrību, rodas problēmas. Uz jautājumu par to, kā izdzēst VKontakte grupu, nav tiešas atbildes. Ir tikai daži veidi, no kuriem jāizvēlas vispiemērotākais. Bet neviens no tiem nenoliedz grupu.

Jūs varat turpināt, kā aprakstīts tālāk, līdzsamazināt risku atsākt darbību lapā. Vispirms jums jāiet uz sociālo tīklu vietni. Šajā lapā jūs varat atrast sarakstu ar savām grupām. Noklikšķinot uz tā, kas ir jānovērš, ir jāiet uz grupas lapu un pēc tam uz kopienas vadības paneli. Pirms seja-pret-grupas dzēšanu jums jāiztīra dalībnieku saraksts. Poga Dzēst atrodas blakus katra dalībnieka fotoattēlam. Kad visi dalībnieki tiek dzēsti, jums ir jāizslēdz sevi no kopienas. Pēc tam, kad visas manipulācijas lapā būs uzraksts, kurā paziņots, ka neviens grupas dalībnieks nav atrasts. Šajā darbā ar sabiedrību nav beidzies. Jums jāsaglabā dzēšanas rezultāti, pretējā gadījumā informācija tiks atjaunota.

Lai saglabātu izmaiņas, jums jāiet uz cilni"Informācija" un noklikšķiniet uz pogas Saglabāt. Tagad jums ir jāierobežo piekļuve kopienai, lai tajā netiktu rādīti jauni dalībnieki. Lai to izdarītu, īpašniekam jāizvēlas konkrēts grupas veids. Cilne tiks dēvēta par privātu vai privātu. Pirms dzēšat grupu VKontakte, rūpīgi jāpārbauda iestatījumi. Ja galvenā darba daļa ir pabeigta, jums vajadzētu doties uz galveno lapu un noklikšķināt uz pogas ar nosaukumu "Atstāt grupu". Tad jums jāapstiprina izlaide. Tagad grupa ir tukša, un jaunu dalībnieku reģistrācija tajā nav iespējama. Aprakstītā metode ir vienīgais veids, kā izdzēst VKontakte grupu. Citas metodes nedarbojas vai nedarbojas ierobežotā laika periodā.

Tomēr ir vēl viens veids, kas palīdzēslikvidēt lapu. Lai to izdarītu, grupa tiek vienkārši pārdēvēta. Jums jāpiešķir kopienai tāds vārds kā "Grupa neeksistē" vai "Grupa ir dzēsta." Tad paliek tikai gaidīt, kamēr sociālā tīkla administrācija pievērsīs uzmanību šim solim. Parasti kopienas ar šādiem nosaukumiem tiek izdzēsti pati administrācija. Tomēr tam būs jāgaida kādu brīdi. Un vienmēr ir iespēja, ka lapa vienkārši netiks pamanīta. Tiesa, tas apturēs jaunu lietotāju reģistrāciju.

Dažreiz spēja pilnīgi izdzēst lapastiek atjaunota. Bet jums nevajadzētu paļauties uz to. Galu galā dažreiz sabiedrība ir steidzami jāsvītro vai jāaizver, kad nav pieejama nepieciešamā funkcija. Tādēļ labāk izmantot iepriekš aprakstīto metodi, kas praktiski ir bez traucējumiem.

Dažreiz nav nepieciešams pilnībā iznīcināt lapu. Jūs varat ierobežot piekļuvi tam, veidojot kopienu. Tad tikai grupas administrators varēs apstiprināt dalību katram dalībniekam. Tas pasargās grupu no nevajadzīgiem lietotājiem, tajā būs tikai tie, kas patiešām ir ieinteresēti. Liels skaits dalībnieku ne vienmēr ir noderīgi, jo dažkārt grupas apvienojas, lai izplatītu surogātpastu un nevajadzīgu informāciju. Pirms dzēšat grupu VKontakte, jums jāapsver visi šāda risinājuma priekšrocības un trūkumi. Kopienas slēgšanas rezultātā daži svarīgi dati vai kontakti var tikt zaudēti. Pēc pilnīgas iznīcināšanas to ir gandrīz neiespējami atjaunot.

Saistītie jaunumi


Komentāri (0)

Pievienot komentāru